EarBeanz
Festival oordoppen

Welke soorten oordoppen zijn er voor festivals?

Er bestaan verschillende soorten oordoppen die je kunt gebruiken op festivals.

Wegwerp oordoppen: Deze zijn goedkoop en makkelijk verkrijgbaar op festivals. Ze zitten vaak wat minder comfortabel en hebben een beperkte demping.

Herbruikbare oordoppen: Deze zijn duurzamer en hebben een betere geluidsdemping. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals schuim en siliconen. Ook hebben sommige herbruikbare oordoppen speciale muziekfilters, zoals de festivaldopjes van Earbeanz.

Muziek filteroordoppen: Speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers. Ze verminderen het volume gelijkmatig over alle frequenties, waardoor de muziek goed blijft, maar wel je gehoor wordt beschermd.

Op maat gemaakte oordoppen: Deze doppen worden speciaal op maat gemaakt, wat zorgt voor optimale pasvorm en geluidsdemping. Hier hangt wel een ander prijskaartje aan.


Hoe kies je de juiste oordoppen?

Dat hangt natuurlijk ook af van je budget, maar oordoppen met muziekfilter is het beste om jezelf te beschermen tegen gehoorbeschadiging.


Hoe gebruik je festival oordoppen?

Zorg ervoor dat je oren schoon en droog zijn voordat je de dopjes in je oor doet. Volg de instructies van de fabrikant voor het correct inbrengen van de oordoppen. Draag de dopjes/oordoppen gedurende de hele festivalduur om je gehoor optimaal te beschermen.

Geniet van festivals zonder je zorgen te maken over gehoorschade.


Festival oordoppen van Earbeanz

Met EarBeanz willen we mensen tegen gehoorbeschadiging beschermen, maar wel dat festivalgangers optimaal kunnen genieten van de muziek. Wij hebben herbruikbare festivaldopjes ontwikkeld met een speciale filter. En onze dopjes zijn ook nog eens betaalbaar! Je kunt ze hier direct bestellen.

De voordelen van EarBeanz:

✓ Zacht materiaal, je voelt de oordoppen bijna niet zitten.
✓ Goede gehoorbescherming (vermindert het geluid met 19 dB)
✓ Behoudt de kwaliteit van de muziek.

Met onze festival oordoppen bescherm jij jezelf tegen gehoorschade. Veel plezier en feest verantwoordelijk!

Meer weten? Lees hier meer over de oordopjes van EarBeanz.