EarBeanz Vendingmachine Oordoppen festival

Vendingmachine voor oordoppen

Ervaar de nieuwe manier van gehoorbescherming - nu binnen handbereik!

Vereenvoudiging voor Evenementenlocaties


Bij NOIZEZZ geloven we in het belang van gehoorbescherming, vooral in een wereld vol levendige evenementen en muziek. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met Junea, de innovator achter slimme vendingmachines. Samen brengen we de EarBeanz naar elke evenementenlocatie, toegankelijk en eenvoudig.


Ultra-snelle aankoop, ultieme bescherming
Met de slimme Junea vendingmachines is het verkrijgen van EarBeanz een fluitje van een cent. Geen gedoe met contant geld of pinpassen; scan simpelweg de QR-code, betaal online, en de EarBeanz zijn van jou. Dit maakt het mogelijk om geheel automatisch EarBeanz te verkopen op je locatie. Deze machines zijn niet alleen een gemakkelijke manier om je gehoor te beschermen, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke locatie.  Je hoeft enkel de machine bij te vullen wanneer deze leeg is. Als de voorraad op dreigt te raken, genereert het systeem een mail om eraan te herinneren dat het tijd is om de machine bij te vullen.

Klantreis: een naadloze ervaring
Onze samenwerking gaat verder dan alleen het aanbieden van gehoorbescherming. We integreren EarBeanz naadloos in de totale evenementervaring. Stel je voor: je reserveert je EarBeanz al bij het kopen van je toegangsticket en haalt ze simpelweg op bij de vendingmachine op locatie. Dit innovatieve systeem kan ook gekoppeld worden aan ledenadministraties, waardoor nieuwe leden bijvoorbeeld hun oordoppen direct kunnen ophalen bij lidmaatschap. EarBeanz zijn meer dan een product - ze zijn een integraal onderdeel van jouw evenementervaring.

Duurzaam, comfortabel, en stijlvol
EarBeanz onderscheidt zich als een milieuvriendelijke keuze in de wereld van gehoorbescherming. Gemaakt van reststromen siliconen en met volledig gerecyclede plastic filters, bieden EarBeanz een duurzaam alternatief zonder in te leveren op kwaliteit en comfort. Ze zijn uniek, herbruikbaar en ontworpen om je muziekbeleving niet te verstoren.

Sluit je aan bij de beweging
Met NOIZEZZ en Junea ben je niet alleen verzekerd van topkwaliteit gehoorbescherming, maar draag je ook bij aan een beweging die zich inzet voor een gezonder gehoor en duurzaamheid. Kies voor EarBeanz en ervaar muziek zoals het bedoeld is, veilig en stijlvol.


Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op!

Offerte aanvragen

Heb jij grotere aantallen nodig of wil je gepersonaliseerde oordoppen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.