Earbeanz festival en muziekdoppen

Over EarBeanz

Onze missie geeft geeft vorm aan ons merk, dag in, dag uit

Earbeanz festival dopjes

EarBeanz by NOIZEZZ

EarBeanz zijn een product van NOIZEZZ, een erkend en vooraanstaand bedrijf op het gebied van gehoorbescherming. NOIZEZZ staat bekend om hun innovatieve oplossingen en producten die ontworpen zijn om gehoorschade te voorkomen en gehoor te beschermen, Met jarenlange ervaring en expertise hebben we de perfecte festivaloordoppen ontwikkeld. Deze oordoppen beschermen je gehoor, behouden de muziekkwaliteit, én zijn milieuvriendelijk!

Eigen laboratorium

In 2009 introduceerde NOIZEZZ haar eigen universele en op maat gemaakte gehoorbescherming. Behoud van spraakverstaanbaarheid en kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming stonden hierbij centraal. NOIZEZZ ontwikkelde haar eigen geluidsfilters die in de gehoorbescherming wordt toegepast. Zowel de universele als op maat gemaakte gehoorbescherming zijn veilig en comfortabel te dragen. NOIZEZZ produceert de maatwerkproducten in haar eigen laboratorium in Hoofddorp.

Favicon Earbeanz

Oordoppen voor festivals en concerten met ons eigen TF-filter van hoogwaardige kwaliteit


In 2009 introduceerde NOIZEZZ haar eigen universele en op maat gemaakte gehoorbescherming. EarBeanz  gehoorbescherming is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt ervoor dat de spraakverstaanbaarheid goed is.

Door de geluidsfilters die in de gehoorbescherming wordt toegepast, zijn de EarBeanz veilig en comfortabel te dragen.