Earbeanz festival en muziekdoppen

Over EarBeanz

Gespecialiseerd in gehoorbescherming bij muziek

Earbeanz festival dopjes

Goede gehoorbescherming én genieten van muziek

Met EarBeanz willen we mensen tegen gehoorbeschadiging beschermen, maar wel  met het optimaal kunnen genieten van muziek. We doen dit door het aanbieden van onze festivaldopjes met speciale filter.


We wennen snel aan harde muziek, zelfs als het heel hard is. Maar als je vaak naar harde muziek luistert zonder bescherming, is de kans groot dat je problemen met je gehoor krijgt.

Geluidsniveaus boven de 80 dB kunnen al blijvende schade aan je gehoor veroorzaken.

Bedenk maar eens dat het geluidsniveau bij een concert gemiddeld tussen de 90 en 110 dB ligt. Daarom is het dragen van goede gehoorbescherming echt nodig. 

Daarom hebben wij EarBeanz ontwikkeld. Dit zijn speciale festivaloordopjes die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je favoriete feesten en festivals zonder je gehoor te beschadigen. Wij hebben de perfecte gehoorbeschermer ontwikkeld om je gehoor te beschermen tegen blijvende schade.

Favicon Earbeanz

Oordoppen voor festivals en concerten met speciale filter van hoogwaardige kwaliteit

In 2009 introduceerde NOIZEZZ haar eigen universele en op maat gemaakte gehoorbescherming. EarBeanz  gehoorbescherming is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt ervoor dat de spraakverstaanbaarheid goed is.

Door de geluidsfilters die in de gehoorbescherming wordt toegepast, zijn de EarBeanz veilig en comfortabel te dragen. NOIZEZZ heeft een eigen laboratorium in Hoofddorp, waar de festivaldoppen worden gemaakt.

Voordelen EarBeanz

Zachte oordop voor festival

Ideale pasvorm

Ideale pasvorm dankzij zacht siliconen materiaal. One size fits all

Vermindert schadelijk geluid

  Onze oordopjes vermindert het geluid met 19 dB

Goede muziekervaring

Het speciale filter geeft een goede muziekervaring

Onze EarBeanz worden binnen 24 uur gratis verzonden

Grote aantallen of maatwerk oordoppen nodig?